Äntligen är de värsta (för mig) månaderna över... Jag tycker att oktober, november, december och januari är tunga... Men jag har verkligen valt att bosätta mig på rätt plats i landet ;) Ingen snö och ingen kyla (!) Däremot kommer det en och annan storm som drar förbi och river upp.
29 dagar har jag nu klarat på mitt mål - inget socker och inget vetemjöl.. Nån liten, tillfällig miss måste jag erkänna att jag gjort men det har varit vid tillfällen som det inte funnits alternativ och jag inte kunnat lösa "problemet" så jag är väldigt N Ö J D med mig själv.. :) Några -kg på vågen visar också att jag är på väg åt rätt håll. Det känns enormt befriande och kroppen känns lätt..
För övrig så är det full fart. Sonen har kommit hem till Mörarp, han ska ha praktik här i Skåne i två veckor men sen försvinner han upp till skolan i Norrland igen ända fram till juni. Dottern börjar plugga igen om en vecka och jag arbetar och pluggar på som vanligt :) E har varit jätte sjuk igen så han fick gå till läkaren, liten lunginflammation och nån bakterie i halsen/luftrören..
Jag yogar på pass på söndagar och försöker yoga hemma några gånger i veckan med + cyklar på motionscykeln.
Förra helgen hade vi middag här hemma med vänner från Halmstad & Veinge. Det var lugnt och super trevligt <3
Idag har jag och E varit iväg några timmar, shoppat lite och sen åt vi lunch på Hbg mysigaste cafe´- Ebbas fik. Har ni vägarna förbi Helsingborg så ta en fika där.. ALLT i inredningen går i 50-60 - tals stil och det är riktigt coolt :)
Finns en hamburgare som heter "Elvis burgare" (den åt såklart E) och då får man hamburgaren i en kartongbil :)
Åh! Just det! Jag har fått en "ny" bil... En liten röd.. Söt och med fyra dörrar :)                                                                                                                                                    

Nu det är det dags att se på film <3