I lördags var vi iväg till Halmstad för skojigheter :) Vi var sex vuxna boendes på Tylösands camping. När vi körde in i Halmstad öppnade sig himlen och det vräkte ner. Typiskt! Vi som skulle vara ute hela eftermiddagen och kvällen (?!) Men vi hade TUR, bara en kort stund efter så kom solen fram och vädret höll sig helt okey resten av dagen och kvällen :)
Vi checkade in på campingen och medans ägarna av den vagnen vi skulle sova i fixade iordning (dom ville inte ha oss där just då ;)) så gick jag och E till svägerskan med sambo. Vi tog även en liten "hot dog" på vägen dit :)  - En korv som det tog en kvart att få, Haha... Stackars killen, han var nog ny för säsongen..
Tillbaka till den vagnen vi skulle sova i igen (som låg på andra sidan av campingen - mot havet till) och satt en stund och bara småpratade... Sol och fint väder hade vi.. Himla, himla mysigt :)


                              


Sen var det dags för att gå första rundan till Tylöhus och Solgården där DuoJag spelade på premiären av After Beach 2014! Så OTROLIGT mycket folk så det gick inte att ta sig fram...Det var bara att stå där på "sin plats" och försöka dansa, eller rättare sagt, gungamed resten av folkmassan... :)

Vi var även och åt på restaurang PUNCH - otroligt goda hamburgare & pizzor blev kvällens val. Alla super nöjda och super mätta :) En liten glass gick dock att klämma ner, fråga mig inte hur...?!? Fy vad jag ätit mycket!


                             


Tillbaka till campingen igen, en promenad på en skogsstig nästan vid havet med mycket tallar, som tog ca 15-20 minuter att gå...
Fixade till oss tjejer lite grann med nya kläder och lite smink.. Haha.. Satt och slappade en stund med en öl vid husvagnen och sen var det dags att gå tillbaka till Solgården för att lyssna på Ulf Nilsson och DuoJag (igen) :) En fantastiskt kväll med grym musik, mycket folk och härliga skratt!


                                 


                 Innan hemfärd på söndagen var jag ju (såklart!) tvungen att gå en sväng till havet..


                              
                                                     Tack för en fantastiskt helg <3