Då var den här... Nyårsafton 2013..
Hos mig blir det en väldigt lugn afton, hemma.. Det känns helt okey faktiskt.
Jag har under detta året haft mycket ont i kroppen och en massa nya konstiga saker jag inte ens visste fanns.
Jag har varit sjukskriven för trötthet, ätit D-vitamin tabletter, fått veta att jag har små återkommande ryggskott, haft slemsäcksinflammation vid tå-knölen, har en inflammerad kota i nacken och gått igenom fler missfall än önskat.
    Jag har känslomässigt kommit fram till att jag saknar min hemstad väldigt mycket. Jag saknar mina vänner och den positiv energi det ger att ha nära vänner runt hörnet. Jag älskar huset vi bor i och har väldigt svårt att föreställa mig att lämna det. Jag har ännu inte riktigt funnit den bästa lösningen men jag tror och hoppas att den kommer under 2014..
    Jag har fått känna på hur det är att få vara med om att ens förstfödda barn flyttar hemifrån.
En stor känslomässig kris som jag inte trodde att jag skulle känna.
En lycka och en förtvivlan så stor så att få saker i livet kan jämnföras med det. Lika stor som den dagen då hon föddes.

Nu stänger jag några dörrar efter 2013 och öppnar några nya under 2014..
Det känns bra och jag är super motiverad för ett liv i mer harmoni, bättre hälsa och att lyssna på vad det är JAG vill och mår bra av <3


                       


                                                  Gott Nytt År på oss!


Kram Annica