Då har midsommardagarna passerat - väldigt lugnt och trevligt. Vi var på midsommarafton hos min svägerska med familj, med var även vänner till oss från Veinge och lite annat folk jag inte träffat förut. Vi grillade och åt gott, drack några cider och skrattade mycket. Jag och min vän Eva fick lite fina flätor och pärlor i håret, så midsommarfina vi blev (frisören = Lizzie 7 år) <3


                                             

Det var en mycket lugn och trevlig kväll där vi alla hade det trevligt och åt en himla massa gott, precis som det brukar bli en midsommarafton. På eftermiddagen innan vi åkte till svägerskan var vi en kort sväng och tittade vid midsommarstången här hemma i Mörarp. En trevlig tradition med midsommarfirande fast "byn" är ganska liten :)


                                          

Senare på kvällen var det några av oss som tog en dopp i poolen :) Säkert jätte skönt för dom som badade, jag gjorde det inte denna gång.. Det skulle visst vara 28 grader i vattnet så då kan det väl inte vara annat än skönt ?!? ;)


                                          

Just det... På midsommaraftonens morgon vaknade jag av att det åskade, klockan vara bara strax efter fyra och jag sprang upp och drog ut alla kontakter.. Haha... sånt gör jag... ;) Då fick jag iaf se en vacker regnbåge som sträckte sig över HELA himlen - MÄKTIGT!


                     

Lördagen var en vilodag, vi var trötta efter att ha firat midsommar (varit vakna långt förbi den tiden på dygnet som John Blund brukar komma) och sovit i husvagn hos våra Veinge - vänner. Jag tyckte det var super mysigt att sova i husvagnen och jag sov så gott! Idag är det en vanlig söndag, vi har fixat lite små saker, som att sätta upp lister och spraymålat en stol, klippt gräsmattan och trimmat kanter :) Jag har gjort en blåbär & hallonpaj så nu ska jag ta en kopp kaffe och lite paj!

Tack för midsommar & den ljusa natten! Kram <3