I lördags hade vi en heldag. Det är inte så ofta vi har ork och tid att hitta på något, det finns liksom alltid något att fixa med hemma..

Hursomhelst... Uppe före tuppen på morgonen, åt lite frukost och satt i bilen på väg norrut före klockan halv nio (de är bra gjort, tycker jag). Först gick färden till Ullared och det berömda stora varuhuset Gekås!

Under fredagens träning med sonen som PT gjorde jag illa hälsenan/vaden så jag hade en aning svårt att gå på lördagen när jag vaknade.. Fick vila i bilen på väg till Gekås ;)


                                               


Väl framme i Ullared & Gekås så var det lite människor i varuhuset för att vara en lördag efter barnbidrag, så besöket där gick mycket fortare än vad vi hade trott (?!?) Hittade lite saker, bland annat ett par jeans, scarfs, underbyxor, sportbh, sportlinne & munkjacka. Jag som aldrig brukar hitta byxor där var ju såklart glad :D                                             


Nöjda och glad efter Gekås besöket gick vi in en sväng till "Bok-Olle" också och köpte några böcker. Vi tog även en sväng in på en outlett som sålde sportgrejer och där hittade jag nya löparskor & en regnkappa :)

Sen påbörjade vi bilturen söderut igen.


                                             


                                             Vi stannade till och fikade i Halmstad city...


                                             
 

...tog lite Halmstads-bilder och åkte vidare till bowlinghallen för att ta en bowlingrunda med våra vänner :)


                                                    

Efter det blev det en lite lugn o trevlig kväll med thaimat till de vuxna och pizza till barnen..


Tack & God Natt för den dagen :)