Nu har det gått så där länge (igen) sen jag skrev... Men det händer saker HELA tiden och dagarna fylls på fast jag inte tycker att jag hinner nåt?!? Varje dag och varje sekund är just LIVET och jag är mitt uppe i en massa "livet-saker" men känner knappt att jag varken hinner njuta eller hinner med... Jag måste på allvar sätta mig ner och fundera på vart mina sekunder tar vägen...

Här har såklart hänt en massa mer eller mindre trevligheter... Dottern har kommit hem och påbörjat sin praktik :) Nu är det sista veckan och hon ska hem till Arboga igen på lördag. Trist bara att hon åkt på en rejäl dunder förkylning nu sista dagarna :( och ligger här hemma med super ont i halsen...

Men innan dess, så har vi firat lilla mammas 70-års dag <3 Hipp Hipp Hurra! Vi åkte till Alstermo, jag, dottern, sonen, mannen och hundarna... Hämtade lilla mamma och åkte till Nybro för att äta på restaurang, var sådär gott... Sen hem till Alstermo igen och åt tårta och så fick mamma öppna paket :) Hon blev så glad så att hon nästan började gråta... sött <3


                                          
                                                

                                                      Tre generationer Mannerhagen :)


                                                       
                                                       Supergod rosa princesstårta <3


                                              
Mamma fick bland annat ett fotoalbum full med bilder på sina barnbarn/hundar och nåt enstaka på övriga i familjen :) Jag hade målat en lotustavla till henne med som hon fick och så hade jag köpt tofflor. Roligt med födelsedagar :D

Lovar att bli bättre på att skriva...
Vet ju att jag har en del som läser även om ni aldrig skriver en kommentar, men gör gärna det för då blir jag glad :)

Kram!