Nu så! Är pw ÄNTLIGEN i gång igen.. :D Tjohoo vad jag går och går... Idag när jag var ute fick jag så vansinnigt ont i ryggen (har en punkt i ryggen där jag tidigare haft ett litet ryggskott) och då i alla fall så började jag jogga sakta, sakta... och det släppte i ryggen - TACK! Det var verkligen skönt att det hjälpte.. Förvånad att det gjorde det är jag dock (?!)  Men allt som funkar tar jag tacksamt emot! Sen har jag av en sjukgymnast fått hjälp med att hitta "rätt" muskel i buken som hjälper till att hålla upp ryggen på ett avlastande sätt.. :) Tack till henne! Så jag håller alla tummar för att jag ska kunna fortsätta med mina PW/joggingar utan för stora ryggbesvär..


                                            

Förra helgen var vi en sväng på Liseberg.. Det var så att sonen ville ha lite vuxenfritt och vi hade ingenstans att ta vägen (!) Så det blev en tur till Göteborg & Liseberg. Jag som då inte åker karuseller som är mer än 1 meter över marken eller snurrar alldeles för mycket, åkte bara KÅLLERADO - för er som inte vet så är det är en rund båt som man sitter ett gäng människor i, farandes på en liten fors med duschstrålar som helt oväntat kommer farande genom luften.. Självklart vill man inte bli blöt så alla skriker och hoppar upp och ner i den där runda båten för att undkomma vattenstrålarna... Hahaha... det måste ju se galet roligt ut.. :)


                                             

                                                           Lånade från Google


                                                      

Övrig tid den dagen satt jag mest på en bänk.. Haha.. Åt glass och godis och gick omkring och upptäckte stigar och små platser som jag inte ens visste fanns på Liseberg :)                                

Hittade flera handavtryck av kända personer som besökt Liseberg, den enda jag tyckte var värt att ta bild på var Michael Jacksons avtryck :)


Jag har inrett en plugg - målnings - blogg hörna :) Det är inte helt klart men än så länge trivs jag bra i min lilla hörna. Har fixat hörnan i allrummet på ovanvåningen, det rummet var otroligt outnyttjat innan så jag tänkte att det fick bli "mitt"... :)


                                

Tack till möjligheten.. Kram!