Nu så har jag gått igenom någon veckas märklig förkylning. Har varit så hes så att jag knappt kunnat prata och snorig som bara den. Det började som "vanlig" förkylning med halsont och frossa men övergick snabbt till hesheten. Yogan fick jag ju tyvärr hoppa över förra söndagen men jag hoppas och tror att jag ska gå i morgon :) :)
Vi har röjjt undan i förrådet JÄTTE mycket nu. Känns så himla bra att ha kommit så långt! Packat om, slängt (massor), packat kläder som ska vidare till bättre behövande hos min mans släktingar i Slovenien. Gått igenom barnens lådor och man hittar ju saker som man glömt fanns där.. Haha, det är verkligen roligt. Alla fotoalbum på barnen när dom var små är absolut det härligaste! Man får sig ett hjärtligt skratt <3 Och inser att barnen hade en helt okey uppväxt!


                                                
                                    Väskorna /påsarna som ska vidare till bättre behövande!


                                                 
Lilla "Björne" som sonen fick i julklapp när han var 1½ år. Jag minns det SÅ väl för han hade nämligen kroppen full av vattenkopper den julen..                                                

Och dotterns älskade apa - Little Monkey Lost. Minns faktiskt inte riktigt hur gammal hon var när hon fick denna.

Hur som helst så är det mesta ompackat nu och det är inte så mycket kvar att ta hand om. Sen ska det läggas in ett golv och målas väggar & tak. Sen så, kan dottern flytta hem ett tag... :)

Solen har faktiskt (tror eller ej) kommit på lite besök de senaste dagarna! Det har ju varit väldigt grått och milt länge. Men nu börjar det bli lite mindre grått och lite kallare. Det får ju gärna komma lite snö till jul.. :)


                                                

Rex har fått en bling-bling så att han i alla fall syns när vi är ute och går. Jag äger inga reflexer och jag glömmer (nästan) alltid reflexvästen... :O


                                Ha en fortsatt härlig höst - även om det nu bara är ett par dagar kvar på höstmånaden November..