Long time, no see! Nu har det gått flera veckor och jag har verkligen haft fullt upp!
Idag är det 19 (!) dagar sen jag började ett "nytt" mer hälsosamt liv :) Jag har slutat med socker och vetemjöl (gluten).
Det går över förväntan! De första dagarna var det jobbigt, jag kunde inte tänka på något annat än ALLT som jag INTE fick äta och jag hade huvudvärk i flera dagar.. Hahaha...
Men nu har jag kommit över det och jag mår så himla bra!!! Det är lite omständigt så fort man inte tillagar sin egen mat (för det är ju socker  & vetemjöl i allt, VERKLIGEN ALLT!) men det går bra ändå tycker jag.
Detta är absolut något som jag verkligen kan rekommendera alla att prova! För vem vill inte må bra, känna sig pigg, fräsch, stark och hälsosam?! ;)

Jag har börjat arbeta efter ett långt "jullov" och envis förkylning.
Min fantastiska YOGA har börjat igen och jag bara älskar det <3
Jag har anmält mig till barnyogautbildningen i Göteborg med start i mars.

Vi har haft flytt här hemma.. sonen har "flyttat" upp till Norrland för att studera i två år och dottern har flyttat hem tillfälligt i väntan på mer studier. Så det händer som sagt en del just nu :)
I måndags började jag läsa svenska 2 på distans och om två veckor ska jag och dottern ge oss på naturkunskapen på kvällstid. Det är roligt att plugga men jag kan känna mig lätt stressad emellanåt! Som tur är så ska allt vara klart i juni och sen kan jag slappna av och ägna all min lediga tid till yogan och min tillverkning av ringar utav silverskedar/gafflar! <3                                                
                                         Hembakat bröd utan vetemjöl och gluten - mums! :)
                                 

        Min inköpta yoga - dagbok så att jag kan se hur mycket jag yogar och hur jag utvecklas <3