Nu tog jag beslutet... Att ta en facebook paus! Det är med blandade känslor faktiskt.. Det har blivit en stor del av mitt liv eftersom jag har många vänner många mil från mig men samtidigt blir det nästan som ett "beroende" för att jag vill ju veta vad alla gör.. Haha.
Sen finns det dom fb"vännerna" som aldrig svarar på meddelande och det blir jag lite ledsen för. Då känns dom inte så mycket som vänner.. och det finns dom som aldrig "gillar" något man skriver eller lägger upp... och det är ju så det är!
Jag använde facebook för att kunna ha kontakt med dom jag är vänner med, för att kolla vad som händer i deras liv typ..  och med mina närmaste kommer jag såklart att ha kontakt ändå via sms eller ringa.. :)
Känns bra fast jag tror att det kommer kännas tomt i början..                                                
                   Nåväl.. till augusti vet jag inte om pausen är - kan bli kortare, kan bli längre :)

Pluggandet är i full gång.. Svenska 2 och Natur 1a1. I svenskan ska jag läsa en massa mer eller mindre konstiga böcker... Ja egentligen är dom nog inte konstiga men det är av gamla, sedan länge döda författare och skrivna på ett sätt som jag har mycket svårt att begripa.. Så när den kursen är klar kommer jag att vara super glad! :D Naturen är ganska rolig. Jag & dottern åker varje onsdag till Folkuniversitetets lokaler inne i Helsingborg och så sitter vi där och läser i våran bok och lyssnar lite på läraren :) Det är bara jag & dottern som går denna kursen på kvällstid! Förstår verkligen inte att skattepengarna kan gå till något så otroligt lönlöst! Jag menar såklart inte att kursen är onödig men det borde gå att få nån form av mer effektivitet på det hela.. ;)

Nu ska jag ta tag i boken - "Therese Raquin" av Emile Zola..
                                          
Trevlig söndag! <3