I går började en ny kurs - psykologi 2a :) Det är faktiskt riktigt kul att plugga lite olika ämnen när man kan välja dom som man är intresserad av ;)
Människor och våra reaktioner på information vi får till oss är intressant tycker jag. Hur komplicerad vår hjärna är och hur mycket vi ta till oss av vad andra säger eller gör. Hur mycket vi tillåter oss själva att ta till oss eller inte ta till oss - intressant :)


                                   
                                   En eftermiddag i solen med psykologiboken och en kopp kaffe.


Med mina PW går det upp och ner.. Nu har jag bara inte haft orken - utom på helgerna. Jag känner mig väldigt trött i kroppen när jag kommer hem från arbetsdagen och har haft annat i trädgården att fixa.


                                                      
                                                                 Lånad från Google


Idag har jag varit med sonen inne i Helsingborg och tittat lite efter kostym till hans bal och student.
Tänk att han ska ta studenten om 5 veckor!!!  Vart tog min lille "prins" vägen?!? <3


                                
                                                         Helsingborgs stad

Jag har aldrig gillat Helsingborg, mest tror jag för att jag jämnfört stan med Halmstad och Nynäshamn. Men ger man staden lite tid och tittar lite mer noga så är det en ganska fin stad. Mysiga små kullerstensgator och många olika affärer och fik. Men dock... jag kan nog inte sluta jämföra Helsingborg med mina favoritstäder, Nynäshamn och Visby men jag tror faktiskt att jag kan erkänna att Helsingborg har mysigare stadskärna än Halmstad - sorry Halmstad ;)


                               
                                Nynäshamn


                                    
                                     Visby


Tack för Sveriges vackra städer! Kram..