Nu så här i början av semester har jag haft några "pyssel och fix - dagar" när jag har avklarat lite "måsten" och fixat lite med städning och så... Plockat och rensat bland ALLA mina kläder... Fick ihop en säck med kläder som jag inte använder längre, den säcken ska till fattigare släktingar till E. Och så slängde jag en hel stor påse med kläder med, som var trasigt och fläckigt..
SÅ super skönt att få det fixat! Puh!

Jag har PW och fotat en hel del också..såklart! :)


                           


                           

Jag har ätit hyfsat bra... förutom kladdkaka som sonen bakat - SÅ GOD <3 Lite vila efter PW blev det en av dagarna, haha. Låg och tittade på himlen och fick se ett moln som såg ut som ett hjärta <3 (Med lite god vilja iaf;))
Det har blivit nyttig smörgås med babyspenat/persilja, kalkon, ost och med eller utan paprika. God smoothie med bär & frukt. Mycket frukt och örtte :) Nån eller ett par koppar kaffe har det blivit med, har svårt att låta bli :D


                                         


                                         


                                               

Häromdagen var det röjj i trädgården och då fixade jag (med hjälp av E) armeringsjärn till mina sockerärtor - blev skit snyggt tycker jag!


                         

                                                    Tack för sommaren! Kram