Jag tycker mycket om "Må - bra - saker" och tavlan jag har gjort är en sån.
Att skriva ner små betydelsefulla ord och sen sätta det i en fin ram blir en utmärkt present till sig själv eller någon annan man tycker om.


                       

 

Jag har även köpt mig målarblock och färgpennor för egna Mandala målningar.
En mandala målning har jag gjort och det kommer bli många fler i framtiden.


                                   

                                          

 
                                   


                                         

Det finns en handelsträdgård inte så långt härifrån där jag bor som har mycket annat smått och gott förutom vackra blommor. Jag köper mina utomhusblommor där och hittar nästan alltid något annat som jag inte kan låta bli att köpa med mig hem. De här två underbara lycktorna är just såna saker jag inte kan låta bli att köpa, dessutom var de nedsatta till halva priset.
http://www.rycketofta.se/handelstraedgard


                      

                                         Härlig tisdagskväll till er!

 

Kram Annica