Nu var det dags - för höstens första "kännerattnåtärpågångikroppen" - sjukan..
Började tidigare i veckan med galen huvudvärk och ont i nacken, vilket ledde till att jag fick hoppa över höstens första mandala målning :(
Och idag startar min yoga och den kan jag inte heller gå på :(
Bara att kurera mig så att jag kan jobba i veckan som kommer - det är INGEN bra vecka att vara sjuk på!
Innan "kännerattnåtärpågångikroppen" slog till så har jag motionerat och varit duktig. Har börjat hoppa på studsmattan och attans vad det känns i benen efteråt. :) Äter bra, känner mig faktiskt piggare än på mycket länge :) Har bytt gardiner i köket, köpt nya bokhyllor till vardagsrummet och fixat upp alla böcker på ett och samma ställe, räddat en fjäril, plockat fina stenar, njutit i solen, köpte ett underbart gott och nyttigt örtte från "Yogi Tea", beställt ett vackert armband från två tjejer som själva tillverkar och säljer armbanden för att samla in pengar till livmoderhalscancer forskning. - "Jag bär TEAL" - Fantastiskt engagemang och armbandet levererades på ett par dagar bara :) De har en facebook-grupp som heter "Jag bär TEAL". Kolla in sidan och beställ ett armband - Tips!


                                               
                                                                   Jag bär TEAL                     
                                                   Nya köksgardiner - är SÅ nöjd :)


                                
                                                            Mitt goda Yogi Tea <3

                                                 
                                      
                                               
                                             Hopp på studsmattan och behövlig vila efter <3


                                                      
                                 Hittat fina stenar, denna och några runda som jag ska måla.                     

                            Räddningen av denna vackra varelse var gårdagens höjdpunkt <3


Ta hand om varann! Kram