Oj! Vad dagarna blir till veckor fort.. (?!?) Redan sista dagen i augusti! Vad har hänt sen sist? (Hm).. Säkert massor men mitt minne är ju fortfarande inte vän med mig så jag glömmer väldigt lätt och VÄLDIGT fort.. :)
Det är liksom äta, sova, jobba & städa mest... (Fast jag gillar ju att städa) :)


                                              

                                                               Lånad från Google    


Jag har börjat plugga igen... Och först ut är Geografi.. Det är roligt men mycket konstiga ord som jag helt förträngt sen grundskolan.. Haha.
Jag har varit ute och PW/joggat så gott som varje dag och har haft turen att ha sonen med mig några av gångerna :) Lycko mej - att han vill släpa runt på "gamla" mamma... (idag kallade han mig kossan och sen mamma Mu --> det var på skoj dock! ;)


                    Igår var vi hos söta vänner i Veinge - alltid lika trevligt att ses <3 Vi åt lite mat ihop och vi pratade och pratade :) Sen lite senare på kvällen fick vi för oss att vi skulle läsa "Hundens och Kattens dagbok"..
Sagt och gjort, vi letade upp den på Google och började läsa... Vi skrattade så vi knappt kunde andas! Haha..
Har ni inte läst den så kommer den här - helt vansinnigt rolig! :D

Ha en fortsatt skön söndag och en ny härlig vecka framför er! Kram
                                           

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!
  

KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

:)