Nu är den här, månaden Juni med allt vad det innebär. Student och skolavslutning är avklarad och nu kan sommaren komma på riktigt :)
Sonen tog studenten i år, tänk att han redan blivit så stor...
Han "sprang" ut från sin skola mitt i Helsingborgs centrum för att sedan bege sig till Kärnan och där klassvis springa nerför trapporna (utan att ramla).

                                            
                                                                     Kärnan

Efter det bar det av till den väntande lastbilen och en tur på stan. Precis när alla stod på flaket så öppnade sig himlen och vi fick rusa till bilen för att komma undan regnet. Lastbilen min sons klass hade var försett med ett tak (den enda av alla lastbilarna) :) Så han och de övriga klarade sig undan regnet.
              
                                             

     "Vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, vi har tagit studeeeenteeeen, fyfan vad vi är bra!"

Väl hemma lite senare blev det god mat och trevligt sällskap. Det blev lite presenter och blommor. Efterätt såklart i form av beställd studenttårta och dotter-hemmabakad-jordgubbstårta.


                                            


                                             
                                             
                                                                    Mums <3

Idag har det varit skolavslutning i grundskolorna, tänk att det fortfarande känns enda in i hjärtat på mig. Jag fylls av en glädje och ett vemod på samma gång. Jag kan absolut inte låta bli att gråta en skvätt... :)
Jag är enormt tacksam för att jag fortfarande kan gå på skolavslutningar... Och jag hoppas barnbarnen kommer snart så att jag kan fortsätta med dessa små underbara avslutningar många år till.


                                   

                                     Välkommen vackra, varma, underbara sommar!


                    

Kram <3