Tillbaka i vardagen igen och det känns helt okej. Lite nya utmanande saker både i arbetet och privat kommer att göra hösten super :) 

Min sista ledighet var slapp, halvbra väder, besök hos mamma i Småland och så har vi åkt runt lite här i Skåne och det finns fantastiskt mycket fint att se <3 Jag bor helt klart på en vacker plats även om jag emellanåt saknar Nynäshamn så att det gör ont. 

Nu har vi kanon sommar och jag #njutervarjeminut

Jag & dottern har varit på hundstrand med vovvarna. Jag & E har varit i Ystad, de har en underbar sandstrand där men vit fin sand som jag bara är galet förtjust i <3 Strax utanför Ystad var vi och hämtade ett fint gammalt skåp/skänk som jag hittade på en säljsajt på facebook. Ska lagas lite & målas sen ska jag ha det i gästrummet.. :)

Altanen är nästan färdig, ska upp staket, grindar och lite annat piff :) Men det får bli till våren.. 

Huset är till hälften färdigmålat så jag hoppas sommaren tänker stanna några veckor till så att vi hinner måla lite mer i år, resten tar vi till våren... :) Med stort hus är man aldrig sysslolös :P

När vi åkte runt i Ystads trakten blev jag SÅ sugen på att flytta..  Det är så galet många fina små gårdar som ligger längs med havet..  <3 Jag har absolut en tanke på att vi en dag flyttar ditåt, vill ha ett hus närmre havet och när mina vuxna "barn" har flyttat ut för gott och bonusen slutat grundskolan kommer vi sälja och hitta ett mindre hus vid havet.. :) <3

 

    

 

     

 

      

❤️