Jag har nu i en vecka kört med laktosfritt och jag märker faktiskt redan en liten skillnad i min mages välmående - till det bättre.. Och ingen kan väl vara gladare än jag! :D


                                
                                 Lånad från Google

Så jag fortsätter i mina tre veckor till och sen får jag utvärdera det hela ordentligt.
Renoveringen av badrummet är i full action, allt är rivet och nya spånskivor är på plats. Ska golvet få ny betong och sen ska bara resten fixas... Det tar tid men det får ta den tid det tar... Tur att vi har en toalett & dusch till ;)


                               

Jag har köpt och planterat lite blommor till altanen som jag kan njuta av i sommar. Det är ju så härligt och rogivande att få pyssla lite ute och jag hoppas att jag får många stunder på altanen i sommar där jag kan skriva på min nästa novell, meditera och sola <3 ME LÖÖV!


                                                                                                        

                                                           Fortsatt härlig dag!

                                                                   Kram <3